Domenii si E-mail

Infrastructura Dedicata

Orice proprietate web are nevoie de infrastructura tehnica specializata pentru a putea functiona in mod corect. Website-ul propriu-zis trebuie gazduit pe echipamente performante si disponibile online non-stop pentru a putea functiona la capacitate maxima. Disponibilitatea online neintrerupta a proprietatilor web e obligatorie pentru evitarea risipirii nejustificate a resurselor de promovare alocate.

Domeniul folosit pentru gazduirea proprietatii web trebuie folosit si pentru comunicarile efectuate in cadrul activitatii prestate, indiferent de tipul acesteia. Vizitatorii au nevoie de incredere in furnizorii de produse si servicii cu care iau contact online pentru a se converti in clienti. Folosirea unui singur domeniu pentru efectuarea tuturor comunicarilor de brand devine astfel obligatorie pentru a putea dovedi vizitatorilor seriozitatea de care au nevoie.

Comunicarea pe E-mail e primul moment in care vizitatorii au ocazia sa cunoasca personal furnizorii de solutii, iar functionarea fara cusur a infrastructurii de comunicatii e esentiala pentru o reactie serioasa si prompta.

Proiecte

Gazduire Web si E-Mail