Design si Dezvoltare

Aplicatii mobile native

Aplicatiile native de mobil au devenit un instrument de nelipsit in strategiile de marketing digital ale afacerilor. Prin intermediul lor se pot face vanzari, promotii, se poate acorda asistenta tehnica si se pot creste comunitati in jurul produselor sau serviciilor vandute. Acestea reprezinta un mijloc familiar de a asigura accesul facil al utilizatorilor la resurse, setari si parametri de personalizare ale produselor sau serviciilor achizitionate.

Modul in care se incadreaza experienta de folosire a aplicatiei in strategia online a unui brand joaca un rol fundamental in retentia si satisfactia utilizatorilor. Implementarea unei aplicatii mobile native deschide noi orizonturi in modul in care se poate interactiona cu utilizatorii, aceasta avand acces la informatii GPS, notificari, calendar, agenda de contacte si nu numai. In plus, implementarea de noi functionalitati ofera practic posibilitati nelimitate.

Traficul online realizat de pe telefoanele mobile a castigat teren in fata celui de pe desktop in mod constant. In plus, timpul petrecut de utilizatori accesand aplicatii mobile a crescut. Cea mai eficienta maniera de a capta si stimula atentia utilizatorilor prin intermediul telefoanelor mobile sunt aplicatiile native.